• dimecres 30 de novembre del 2022

El PP alerta sobre la paralització de les obres de la residència pública Son Martorell a Ciutat Jardí

img

PALMA, 22 Jul.

El Partit Popular ha alertat sobre la paralització de les obres de la residència pública Son Martorell de Ciutat Jardí per a gent gran en situació de dependència.

En una nota de premsa, el portaveu del PP al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha assenyalat, aquest divendres, que “les obres tenien que estar acabades el gener del 2022 i mig any després ens trobem que no hi ha ni un operari treballant”.

Davant d'això, ha avançat que el PP preguntarà a la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, en el proper ple quin problema hi ha perquè s'hagi hagut d'aturar l'activitat en la construcció de la residència i quines previsions manegen per acabar-ne l'execució.

"Estem cansats de falsa propaganda. Fa dues legislatures que l'anuncien i mai no s'arriba a finalitzar”, ha manifestat Galmés, que ha comprovat juntament amb la consellera, Catalina Cirer i el president del PP de Palma, Jaime Martínez, que les obres de la residència estan paralitzades.

D'altra banda, Galmés també ha criticat "el retard" en l'obertura de la residència Son Caulelles de Pòrtol després que el mes de novembre de l'any passat Cladera anunciés "a so de bombo i platerets la posada en marxa del primer centre geriàtric públic del municipi de Marratxí". "Sorprèn que estigui perfectament equipat i segueixi tancat i inoperatiu", ha conclòs.

Notícies més vistes Avui