El PP assenyala que es tanquen "detalls importants" amb Vox, però no concreta quan s'anunciarà.

El PP assenyala que es tanquen

Palma, 26 de juny.

El portaveu del PP al Parlament, Sebastià Sagreras, ha afirmat aquest dilluns que PP-Vox segueixen negociant i a l'espera de tancar "detalls importants" per aconseguir la formació d'un Govern en solitari.

El president del Parlament, Gabriel Le Senne, ha iniciat aquest dilluns amb el PP la ronda de reunions perquè els grups parlamentaris proposin candidat a liderar del Govern i a la seva sortida, en declaracions als mitjans, Sagreras ha insistit que els resultats de les eleccions de maig són suficients per tenir un Govern del PP en solitari. "El PP està en disposició de governar en solitari o amb càrrecs nomenats pel PP", ha assenyalat.

Segons ha explicat, en la reunió amb el president de la Cambra, el PP ha proposat a Marga Prohens com a presidenta del Govern i ha recordat que la data límit per començar el debat d'investidura és el pròxim 4 de juliol.

Sagreras ha explicat que després de la signatura del preacord assolit amb Vox la setmana passada, l'acord, però, "no està tancat". Sobre quan podria arribar-se al consens, Sagreras no ha concretat quan podria anunciar-se.

"Seguim treballant en el desenvolupament dels punts del preacord i altres punts. La negociació està sent exemplar i des de la discreció", ha conclòs.

Categoría

Illes Balears