Notícies Balears.

Notícies Balears.

El PP balear reforça la direcció del partit i nomena Sebastià Sagreras com a coordinador general. El PP balear reforça la direcció del partit i nomena Sebastià Sagreras com a coordinador general.

El PP balear reforça la direcció del partit i nomena Sebastià Sagreras com a coordinador general.

El PP balear reforça la direcció del partit i nomena Sebastià Sagreras com a coordinador general.

PALMA, 11 Març.

El Comitè Executiu del PP de les Illes Balears ha aprovat la modificació de la seva organització amb l'objectiu de reforçar l'òrgan de direcció del partit presidit per Marga Prohens i en aquest context la creació de la figura del coordinador general, càrrec que assumirà Sebastià Sagreras.

"Volem reforçar l'estructura del partit per seguir al peu del carrer coneixent les necessitats dels ciutadans de les Illes Balears i ajudar-los des de les institucions en les quals governem", ha assenyalat la secretària general, Sandra Fernández, que ha recordat que "mantenir viu i actiu el partit és fonamental".

A més de Sagreras, Pedro Álvarez serà vicesecretari d'Organització; Jaume Porsell, vicesecretari de Coordinació Institucional; Marga Durán, vicesecretària d'Organització Sectorial; Joan Rodríguez, portaveu del partit i Marga Martín, coordinadora de Comunicació.

A més, s'ha aprovat la reestructuració de les comissions sectorials del partit amb l'objectiu d'adaptar-les a les àrees de gestió del Govern i s'han nomenat els seus presidents.

La Comissió sectorial d'Economia, Hisenda i Innovació la presidirà Lourdes Cardona; la Comissió sectorial d'Administracions Públiques i Interior, Cristina Gil; la d'Empresa, Ocupació i Energia, Jordi López; la Comissió sectorial de Salut la presidirà Isabel Borràs; la d'Educació i Universitats, Anabel Curtó; Habitatge, Territori i Mobilitat la liderarà Mauricio Rovira i la Comissió sectorial de Turisme, Cultura i Esport, José Luis Mateo.

La Comissió sectorial de Famílies i Serveis Socials serà presidida per Carme Cañellas i la Comissió sectorial de Medi Rural, Marítim i Cicle de l'Aigua, Margalida Pocoví.