El PP considera que l'oposició "encara està en xoc" i que "retrau qüestions que provenen de la seva pròpia herència".

El PP considera que l'oposició

PALMA, 13 Set.

El PP ha considerat aquest dimecres que l'oposició "encara està en xoc" i que "l'únic que va fer --en el ple d'aquest dimarts-- va ser retraure qüestions que venien de la seva pròpia herència".

Així s'ha expressat, en la roda de premsa posterior a la Junta de Portaveus, la portaveu adjunta del PP, Marga Duran, qui ha assenyalat que és "evident" que "hi ha un Govern sòlid que presenta mesures i treball fet".

Igualment, ha considerat que l'oposició "té un interès inquietant a parlar de la llengua amb l'objectiu de generar crispació mentre el Govern està centrat en els problemes reals".

"L'oposició no pot seguir actuant com si no hagués governat durant els darrers vuit anys perquè l'herència rebuda, els problemes que el Govern ha de solucionar, són fruit de les polítiques fracassades de l'esquerra", ha sentenciat Duran.

En aquesta línia, ha criticat que el PSIB vulgui "crear polèmica amb la massificació turística quan van ser ells qui van autoritzar 115.000 places turístiques". "També donen lliçons en matèria d'habitatge quan no han estat capaços de construir ni una tercera part de les vivendes de protecció oficial promeses en vuit anys", ha afegit Duran.

Així mateix, ha considerat que els socialistes han "deixat l'Atenció Primària completament desmantellada, sense especialistes i amb un Servei d'Oncologia a Eivissa totalment desert i amb unes infraestructures educatives abandonades també a Eivissa".

Finalment, Duràn ha afegit que estem "davant d'un Govern que avança i que compleix amb la seva paraula i que està posant fi a l'herència progressista que no és ni bona ni progressista".

.

Tags

Categoría

Illes Balears