• divendres 3 de febrer del 2023

El PP critica el "cinisme d'Armengol" per l'externalització del Servei d'Informació a la Ciutadania

img

PALMA, 7 Ago.

El PP balear ha criticat el "cinisme d'Armengol" per la privatització del Servei d'Informació a la Ciutadania al qual s'adrecen els ciutadans per sol·licitar ajudes i prestacions socials autonòmiques.

En nota de premsa, la formació ha anunciat que han registrat una bateria de preguntes i sol·licituds de documentació en aquest sentit al Parlament, perquè volen saber "quin ha estat el motiu per a l'externalització del servei" i "per què no s'havia informat els treballadors d'aquesta decisió".

< Això "evidencia el cinisme de la presidenta Francina Armengol, recorrent a la privatització que sempre ha demonitzat en un servei que funciona", ha reiterat la diputada popular Marga Durán. , ha preguntat a l'Executiu autonòmic "per què s'ha fet d'esquena als treballadors quan pu ed afectar les seves condicions laborals", "per què fa menys d'un any es va convocar un concurs de trasllats" i per què s'ha pres ara aquesta decisió "després de set anys governant, a menys d'un any de les eleccions i licitant en tot just un mes un contracte de 4,5 milions per un període de sis anys".

La parlamentària ha reclamat a més la còpia dels informes que aconsellen la seva externalització i privatització, i dels informes que van quantificar l'adjudicació d'aquest servei.

"Creiem que la consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago, ha de justificar els motius d'aquesta sorprenent i inesperada decisió de privatitzar el servei d'informació a la ciutadania ", ha conclòs Durán, que ha titllat de "estranya" la situació.

Notícies més vistes Avui