• dilluns 5 de juny del 2023

El PP critica "l'abandó i el deteriorament" de Platja de Palma

img

PALMA, 16 Ago.

El PP ha criticat aquest dimarts "l'abandó i el deteriorament" en què es troba Platja de Palma i ha lamentat que l'Ajuntament "consenta" la brutícia, la inseguretat i el turisme d'excessos.

El president de la formació a 'Ciutat', Jaime Martínez, ha realitzat recentment una visita nocturna a la zona i ha instat a "treballar per al que va ser un referent i la joia de la corona recuperi la seva esplendor", segons ha recollit la formació en una nota de premsa.

Martínez ha alertat que el turisme d'excessos "campa a plaer", la venda ambulant il·legal "opera amb total impunitat" i els carrers "estan plens d'escombraries i no hi ha presència policial".< /p>

"És vergonyós. El pitjor és que, malgrat que els veïns i restauradors han denunciat incomptables vegades aquesta situació, l'Ajuntament i el PSIB no han fet res per revertir-la", ha afegit.< /p>

Segons han explicat, Martínez va parlar amb veïns, que li han traslladat el seu enuig i "profund malestar" per una situació que es repeteix des de fa anys, "però que en aquest últim s'ha agreujat" .

El PP ha assenyalat igualment que durant la visita s'han constatat la manca d'efectius i la inseguretat dels que viuen i treballen a Platja de Palma.

"Moltes nits no poden descansar pels enrenous. A més, les actuacions d'inspecció persegueixen els que ho fan bé i no se centren en les activitats il·legals que es desenvolupen amb total impunitat a la zona”, ha afegit.

Segons Jaime Martínez, Palma “té un deute” amb Platja de Palma pels enormes beneficis que genera i no es reinverteixen, cosa que ha generat una zona turística molt madura que, per la part pública, “no s'ha modernitzat ni transformat”.

"Els canvis que s'han produït han estat per part de les empreses privades que, amb la Llei Turística de 2012, sí que van invertir a millorar els seus establiments. Creiem que és una oportunitat perduda no haver fet inversió amb els fons Next Generation”, ha explicat Martínez.

El dirigent popular ha assegurat que a Platja de Palma és molt necessari augmentar la inversió pública i una coordinació entre administracions per desenvolupar un projecte sòlid i de futur per a la zona.

"La neteja i la seguretat han de ser part de la gestió essencial, així que hem de ser més ambiciosos. No es tracta només d'embellir i modernitzar Platja de Palma, sinó també d'acabar amb el turisme de borratxera i excessos, perquè recuperi la seva esplendor”, ha afirmat Martínez, que també ha agraït la feina de veïns, comerciants i l'Associació Hotelera .

Notícies més vistes Avui