• dimecres 7 de juny del 2023

El PP critica la "improvisació" del Consell de Mallorca amb el funcionament del carril Bus-Vao

img


PALMA, 2 Nov.

El PP ha criticat la "improvisació" " del Consell de Mallorca el primer dia de posada en funcionament del carril Bus-Vao a l'autopista de Llucmajor generant "un caos absolut" a l'entrada a Palma.

En una nota de premsa, els 'populars' han assenyalat la "falta de preparació" i "d'informació" del Pacte d'esquerres a l'hora d'implantar aquesta nova mesura que "no ha fet més que provocar cues quilomètriques en prescindir d'un carril per a la majoria de conductors".

"Hem vist com el carril Bus-Vao anava buit i els altres dos carrils totalment col·lapsats", han apuntat, alhora que el portaveu del Partit Popular al Consell de Mallorca, Llorenç Galmás, ha afirmat que el nou carril "ha restat fluïdesa en el trànsit rodat i ha augmentat el temps d'espera a les hores punta". "Els conductors han trigat el doble per recórrer el mateix trajecte", ha manifestat.

El popular ha lamentat que l'única solució de l'esquerra als embussos sigui posar més limitacions i prohibicions". "És com educar l'antiga, es basen a castigar i multar, no saben fer res més", ha dit Galmés.

"Quan hi ha un problema circulatori, has d'oferir alternatives. No pots pretendre que la gent no es desplaci en vehicle privat sense un transport públic eficient, ni pàrquings dissuasius on poder estacionar el cotxe i agafar el bus", ha indicat.

A més, ha explicat que "si la mesura no funciona en temporada baixa, quan hi ha menys cotxes, imagina't en plena temporada alta, serà un fracàs".

Amb tot, ha insistit que "per arreglar els problemes de circulació, cal acabar el tram I del segon cinturó i millorar els accessos a Palma”.

Notícies més vistes Avui