• dimecres 29 de març del 2023

El PP critica que el PSOE vulgui "donar carpetada" a l'informe de l'Eurocambra sobre menors tutelades a Mallorca

img


PALMA, 26 Oct.

El portaveu del Partit Popular al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha considerat "incomprensible" que el PSOE vulgui "donar carpetada" a l'informe elaborat per la Comissió de Peticions del Parlament Europeu que investiga els casos d'explotació sexual de menors tutelades a Mallorca. p>

Així ho ha expressat Galmés, després que els socialistes hagin sol·licitat el tancament del dictamen una vegada es presentin les esmenes el proper 7 de novembre.

"Veiem amb preocupació les maniobres del PSOE per a tancar l'informe del Parlament Europeu sobre l'explotació sexual de menors tutelades", ha indicat Galmés, que ha assegurat que "això posa en evidència que no s'han fet les coses bé".

ha assenyalat que "no és la primera vegada que Catalina Cladera posa traves i obstacles en aquest assumpte en negar-se, en reiterades ocasions, a donar suport a una comissió d'investigació per aclarir els casos d'abusos sexuals a menors tutelades", que ha sol·licitat diverses vegades el Partit Popular.

Galmés ha apuntat que "les conclusions han de servir per fer un seguiment exhaustiu del sistema de protecció de menors” i ha asseverat que “si el PSOE vol tancar en fals l'informe, el Parlament Europeu no podrà comprovar si s'estan aplicant i complint les seves recomanacions”. "Per què no volen que es vigili?, s'ha preguntat Galmés, que ha recordat que "l'únic objectiu que persegueix la Comissió de Peticions és acabar amb aquesta xacra".

Amb tot, el 'popular' ha reiterat que "el PP incorporarà totes les recomanacions d'Europa al seu programa electoral". "Quan governem encarregarem una auditoria per saber què està fallant", ha conclòs.

Notícies més vistes Avui