• diumenge 29 de gener del 2023

El PP d'Alcúdia demana que el contracte de residus contempli més contractació i detalli com serà la recollida en hotels

img

PALMA, 3 Oct.

El PP d'Alcúdia ha presentat una bateria de propostes al plec de condicions del nou contracte de servei de neteja viària, recollida i transport de residus del municipi, entre les quals hi ha la contractació de més personal i que es detalli com serà la recollida d'escombraries als hotels.

Segons ha explicat la formació municipal aquest dilluns en nota de premsa, "els sis treballadors que preveu per als nous serveis proposats són insuficients, ja que no tenen en compte les vacances ni les baixes laborals".

A aquest sentit, la portaveu 'popular' municipal, Fina Linares, ha assenyalat que s'haurien de contractar almenys deu persones més "per cobrir tots els torns i serveis", així com "disposar d'un vehicle més per a la recollida i transport de residus voluminosos i que aquests vehicles us tinguin més autonomia i força".

"Hem vist com a altres pobles, com a Muro, els vehicles elèctrics estan aturats perquè la bateria dura molt poc", ha apuntat.

D'altra banda, han sol·licitat que al nou plec s'especifiqui com serà la recollida als hotels, "ja que són els grans generadors de residus i ara mateix no es detalla", i que les àrees més visitades disposin de més papereres i que els contenidors es puguin obrir sense targeta.

Per finalitzar, els populars han considerat "excessiu" que el nou contracte tingui una durada de vuit anys, perquè " poden produir-se molts canvis al municipi i tornar-se obsolet". En aquest sentit, han cregut "convenient" que es duguin a terme "mecanismes de control per a possibles modificacions segons les necessitats del servei".

Notícies més vistes Avui