• dimecres 7 de juny del 2023

El PP d'Alcúdia reclama una escola de música "de qualitat" i garantir "uns espais adequats i en condicions"

img

PALMA, 7 Set.

El PP d'Alcúdia ha reclamat una escola de música "en condicions" i "de qualitat" davant les nombroses queixes, segons la formació, rebudes per part de pares d'alumnes "descontents amb el seu funcionament".

En nota de premsa, el partit ha anunciat que la portaveu del PP a l'Ajuntament d'Alcúdia, Fina Linares, defensarà aquest dijous al ple una moció que insta l'equip de govern a posar en marxa una sèrie de mesures per garantir uns espais adequats. i en òptimes condicions", així com "elaborar una programació didàctica a l'inici de curs i dotar els alumnes d'instruments".

D'altra banda, Linares ha sol·licitat "tallers rotatoris d'instruments i tallers familiars perquè puguin compartir i gaudir junts de la música", alhora que ha demanat "fomentar des de la infància el coneixement i la valoració de la música, incrementant les línies educatives de la fase d'iniciació i l'increment del professorat”.

Així, ha assegurat que “amb els 103 milions d'euros que disposa l'Ajuntament , aquestes mesures són possibles i només és qüestió de voluntat política".

Notícies més vistes Avui