El PP de Llucmajor col·labora amb Càritas amb productes alimentaris i dolços nadalencs.

El PP de Llucmajor col·labora amb Càritas amb productes alimentaris i dolços nadalencs.

Lescolas: "Esperem donar un toc dolç a tots els usuaris de l'entitat"

PALMA, 9 de desembre.

El PP de Llucmajor ha aportat productes d'alimentació i dolços nadalencs per a Càrites amb l'esperança de "donar un toc dolç a les festes de tots els usuaris de l'entitat" al municipi.

En una nota de premsa, el PP ha informat que la Junta Local llucmajorera ha aconseguit una aportació de productes d'alimentació i dolços nadalencs per a tres delegacions de Càrites del municipi, concretament a Llucmajor, s'Arenal i Bahies.

"El que esperem amb aquesta contribució és poder donar un toc dolç a les festes de tots els usuaris de Càrites al nostre municipi", ha manifestat l'alcaldessa de Llucmajor i presidenta de la Junta Local, Xisca Lascolas.

Des de la Junta Local s'ha volgut portar el Nadal als llocs que ho necessitin, per aquesta raó han fet una compra de 15 quilos de polvorons i 20 quilos de torrons que es repartiran pels tres nuclis.

Lascolas ha explicat que "si bé tothom està acostumat a donar un altre tipus d'aliments, en aquestes dates és necessari aportar una mica d'esperit nadalenc a totes les cases que sigui possible".

Tags

Categoría

Illes Balears