• dilluns 5 de juny del 2023

El PP de Manacor organitza una nova trobada de cara a les eleccions municipals del 2023

img

PALMA, 8 Ago.

El Partit Popular (PP) de Manacor ha organitzat una nova trobada entre membres de la junta local, afiliats i simpatitzants amb la intenció de "no parar el ritme polític previ a les eleccions municipals del mes de maig del proper any".

Segons ha explicat la formació en una nota de premsa, el trobada ha tingut lloc a S'Illot, on s'han presentat els nous membres que s'han unit al PP de Manacor en els darrers mesos.

La setmana passada, a més, la presidenta del Partit Popular de Manacor , Maria Antònia Sansó, i la secretària general, Magdalena Garcia, van acudir a un sopar amb històrics militants del partit, on es van posar sobre la taula determinades línies estratègiques a seguir en els propers mesos.

"Des del PP de Manacor no parem ni als mesos d'estiu, ara és quan toca treballar de valent i no rela tar-se. Un canvi en la política municipal és necessari per tornar l'estabilitat econòmica a les butxaques dels manacorins i manacorins”, va assenyalar la presidenta de la formació a Manacor. “Està sent un estiu molt profitós. No deixem de fer trobades, algunes privades i altres públiques, per absorbir tot allò que ens pot aportar l'experiència dels qui ja han tocat la política amb les mans, i les ganes i visió futura d'aquells que tenen il·lusió per un canvi i per aportar noves idees", va afegir Sansó.

Notícies més vistes Avui