• dissabte 28 de gener del 2023

El PP de Manacor planifica les eleccions municipals del 2023 en una junta extraordinària

img

PALMA, 6 Jul.

El Partit Popular de Manacor ha celebrat una junta ordinària a Porto Cristo per planificar el proper any polític, previ a les eleccions municipals del maig del 2023.

En una nota de premsa, el PP ha indicat aquest dimecres que a la junta, amb la presidenta Maria Antònia Sansó al capdavant, hi han assistit tots els membres que en formen part d'aquesta, a més d'altres afiliats i simpatitzants. Des de la formació manacorina han decidit obrir la convocatòria davant el reiterat interès que demostren els afiliats per la política municipal.

En aquesta ocasió, afiliats i simpatitzants també han pogut donar la seva opinió de cara als propers mesos pre- electorals. Així mateix, a la junta ordinària celebrada a Porto Cristo s'han pres algunes decisions que marcaran el full de ruta de cara al maig 2023.

Entre altres qüestions relatives a la seva tasca a l'oposició, el Partit Popular de Manacor ha decidit intensificar la tasca fiscalitzadora a l'equip de govern reforçant els membres de la formació que fan seguiment de les diferents àrees.

També han acordat mantenir una línia política coherent i realista, allunyant-se de falses promeses i titulars cridaners buits de contingut, i continuar fent aportacions en benefici de tota la ciutadania i intentant acords amb la resta de formacions, tal com s'ha fet fins ara.

De cara a la confecció del programa electoral amb què el Partit Popular de Manacor es presentarà a les properes eleccions, s'han començat a marcar diverses línies de treball, de les quals destaquen, a l'àrea esportiva, una nova instal·lació que descongestioni les actuals i permeti uns millors horaris tant per a entrenaments i competició a tots els clubs i associacions.

Pel PP, l'hipòdrom de Manacor ha de ser una prioritat i la piscina municipal s'ha de recuperar per posar-la a disposició de tots els ciutadans. A l'àrea turística, cal replantejar el futur de les zones madures (gairebé totalitat de la zona costanera) a mitjà i llarg termini.

A l'àrea de mobilitat, el PP aposta per la implementació de zones per a vianants al centre de Manacor s'ha de fer de manera consensuada, progressiva i molt planificada, ia l'àrea de cultura, s'han d'obrir els espais culturals per a l'ús i el gaudi d'associacions.

La presidenta del Partit Popular de Manacor, Maria Antònia Sansó, ha agraït a tots els assistents que hagin acudit a la convocatòria: "Ens trobem a menys d'un any per a les eleccions municipals, i les ganes d'un canvi de rumb augmenten dia a dia . Ho sabem perquè fem carrer i els veïns i veïnes així ho manifesten. Les vostres aportacions i la vostra feina diària són imprescindibles per aconseguir aquest canvi i perquè Manacor recuperi aquella esplendor que el posicionava com a autèntica capital de comarca".

Notícies més vistes Avui