• dimecres 7 de juny del 2023

El PP de Marratxí proposa Jaume Llompart com a candidat a l'alcaldia el 2023

img


PALMA, 28 Oct.

La Junta Executiva del PP a Marratxí ha proposat el seu president Jaume Llompart com candidat a l'alcaldia per a les eleccions municipals del maig del 2023.

En un comunicat, el partit ha destacat "l'energia i l'entusiasme que desprèn Llompart", de 36 anys, "una figura clau en la regeneració del PP de Marratxí".

Llompart, que presideix des de fa un any la junta local de Marratxí, s'ha mostrat disposat a emprendre una campanya que posicioni el PP "com la principal força política de Marratxí", apel·lant al treball en equip.

Actualment treballa com a cap de vendes per a les Balears i les Canàries d'una plataforma de vendes online d'experiències en hotels. Va ser president de Noves Generacions de Marratxí i de Mallorca, i va estar al capdavant de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Marratxí a la legislatura 2011-2015.

Llompart ja ha presentat les persones que lideraran la campanya electoral : Sebastià Frau, veterà militant del PP de Marratxí i regidor del consistori des del 1999, i Odette Torres, empresària que forma part de la junta local.

"Estic segur que aconseguirem tornar a il·lusionar els votants amb un projecte sòlid, realista i que mira per i per al municipi”, ha afegit Llompart.

Notícies més vistes Avui