• dijous 2 de febrer del 2023

El PP de Sencelles insta l'alcalde a "trencar amb PSOE i Volem" pel seu suport a eliminar la variant

img

PALMA, 11 Ago.

El PP de Sencelles ha reclamat aquest dijous a l'alcalde del municipi, Joan Carles Verd, que sigui "conseqüent amb la seva amenaça de mobilitzacions" davant la decisió del Consell de Mallorca de paralitzar la variant d'accés al municipi, i "trenca definitivament amb PSOE i Volem, que estan a favor de aquesta supressió".

Segons ha recordat la formació municipal en nota de premsa, tots dos partits que formen part de l'equip de govern "han votat sistemàticament en contra d'iniciatives" del grup popular. "a favor de la variant, la mateixa que ara defensa l'alcalde".

En aquest punt, el portaveu del PP de Sencelles, Toni Ferragut, ha considerat "incoherent i poc creïble que l'edil truqui als 'sencellers' a mobilitzar-se contra la decisió del Consell que els seus propis socis de govern recolzen". Així, li ha exigit un gest de "valentia política".

"Com a oposició, garantim a l'alcalde estabilitat en els mesos que resten de legislatura si decideix prescindir dels radicals i aposta per defensar els interessos de Sencelles per sobre de tot", ha sentenciat el portaveu. "El municipi no pot perdre més temps, ni tampoc els cinc milions d'euros compromesos a una infraestructura que ara el Consell es nega a executar ", ha conclòs.

Notícies més vistes Avui