• dimarts 6 de juny del 2023

El PP denuncia "cues de més de dues hores d'espera" per passar la ITV a Mallorca

img

PALMA, 21 Jul.

El PP de Mallorca ha denunciat públicament aquest dijous "les cues de més de dues hores d'espera que pateixen els usuaris a les dues estacions per passar la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) a Palma, Inca i Manacor durant els mesos d'estiu.

En un comunicat, el portaveu del PP al Consell, Llorenç Galmés, ha reclamat mesures "urgents" a la presidenta de la institució, Catalina Cladera, per garantir un bon servei i evitar que els ciutadans hagin d'esperar "tantes hores al sol" per ser atesos.

Els 'populars' han explicat que "en aquestes quatre estacions citen cada hora entre 40 i 50 vehicles i la capacitat de les naus no dóna abast per atendre tants usuaris a la vegada i fa que el servei es col·lapsi". "Carreguen tot el que poden cada dia per intentar que les cites prèvies no s'estenguin més d'un mes", ha apuntat Galmés.

D'altra banda, ha lamentat que l'estació de Calvià funcioni " sota mínims" amb tres tècnics treballant i que estigui "gairebé buida quan hauria de servir per descongestionar les altres estacions que estan completament col·lapsades", ha conclòs.

Notícies més vistes Avui