El PP ha creat tres nous càrrecs polítics a Cort: MÉS censura més.

El PP ha creat tres nous càrrecs polítics a Cort: MÉS censura més.

PALMA, 15 de gener.

El MÉS per Palma ha censurat aquest dilluns que el PP ha creat tres càrrecs polítics nous a Cort amb canvis recents en l'organigrama.

En un comunicat, el MÉS ha explicat que aquests canvis s'han produït en els últims dies, acusant el consistori de realitzar un increment encobert després d'haver criticat el nombre de càrrecs polítics quan estava a l'oposició.

"El PP, quan està a l'oposició, critica els càrrecs polítics. Però quan governa n'obre més", ha protestat la portaveu del MÉS, Neus Truyol, que ha assenyalat que "en només mig any, s'han canviat càrrecs i organigrames en diverses ocasions".

Truyol ha lamentat que "a dia d'avui" desconeixen "els projectes de millora de la ciutat del PP": "El que sí sabem és que han renunciat a diversos projectes amb finançament", ha criticat l'ecosobiranista.

La regidora ha afegit que en els últims mesos "el PP no ha parat de nomenar i crear nous càrrecs". "A dia d'avui, l'Ajuntament comença a semblar una agència de col·locació del PP", ha ironitzat.

El MÉS ha indicat que el passat mes de novembre, l'organigrama municipal comptava amb 53 càrrecs polítics, i el gener de 2024 en té 56; en detall, s'han creat dos càrrecs polítics nous i una assessoria de xarxes socials, segons han informat els ecosobiranistes.

Tags

Categoría

Illes Balears