• dijous 30 de març del 2023

El PP insisteix en la millora de la carretera de Sa Pobla amb Llubí perquè "cada vegada es produeixen més accidents"

img

PALMA, 28 Set.

El Partit Popular de Sa Pobla ha insistit a la millora de la carretera que uneix el municipi amb LLubí "perquè cada cop es produeixen més accidents" i ha reclamat a la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, que "es deixi de propaganda i actuï d'una vegada per totes ".

En una nota de premsa, els 'populars' han explicat que "es tracta d'una via molt transitada i des de començament d'any s'han registrat una dotzena de sinistres pel seu perillositat". "No podem consentir que, per la passivitat de Cladera, es posi en risc a la gent", ha asseverat la portaveu 'popular' municipal, Violeta Rodríguez.

Rodríguez ha recordat que en fa vuit mesos que el ple de l'Ajuntament de Sa Pobla va aprovar, per unanimitat, instar el departament insular de carreteres a "millorar i reforçar el ferm d'aquesta via i avui no han fet absolutament res".

Així, la 'popular' ha assegurat que el Consell "ha fracassat en matèria de carreteres i mobilitat" i ha insistit que "no és l'única via del municipi que necessita una intervenció urgent".

>

"Ens trobem amb la carretera que va de Sa Pobla a Muro en molt mal estat així com el tram que enllaça amb l'autopista d'Inca. També estem pendents que es construeixi la rotonda d'accés a Crestatx", ha assenyalat.

D'altra banda, el portaveu del PP al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, s'ha compromès a presentar una moció al respecte o al proper ple insular.

Notícies més vistes Avui