• divendres 31 de març del 2023

El PP insisteix en per què Fuster no ha dimitit abans i ha esperat a la sentència

img

Els populars confirmen la seva petició de compareixença de Gómez i asseguren que "han de tenir més informació" per exigir més responsabilitats polítiques"

PALMA, 25 Jul.

El portaveu del PP al Parlament, Antoni Costa, ha insistit per què el director de l'IbSalut, Juli Fuste, no ha dimitit abans i ha esperat a tenir la sentència del Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB) sobre la seva participació en unes oposicions on concorria la seva filla.

En roda de premsa, Costa ha subratllat aquest dilluns que el PP segueix demanant la compareixença de la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, a la seu parlamentària malgrat l'anunci de dimissió de Fuster. "Demanem que es produeixi com més aviat millor perquè hi ha una sèrie de preguntes que segueixen sense respostes. Des del PP no renunciem a la nostra petició", ha indicat.

En aquest sentit, han preguntat si Gómez coneixia la situació d?aquest procés d?oposició, si ho sabia la presidenta del Govern, Francina Armengol, o si fins i tot la consellera havia informat la dirigent de l?Executiu balear.

Notícies més vistes Avui