• divendres 31 de març del 2023

El PP mostra "la seva sorpresa per la pèrdua de papers" del Consell de Mallorca pel seu atac al partit

img

PALMA, 5 Jul.

El portaveu del Partit Popular al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha expressat, aquest dimarts, la seva sorpresa per la "total pèrdua de papers" del Consell de Mallorca, en emetre des de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) un comunicat centrat a atacar el Partit Popular.

>

"Tot en un desesperat intent de protegir Armengol de la informació d'un mitjà de comunicació en què ni s'al·ludia al Consell, sinó al Govern", ha assenyalat Galmés en una nota de premsa.

>

El 'popular' ha volgut sortir així al pas d'un comunicat emès aquest dilluns per l'IMAS amb "durs atacs clarament partidistes i impropis d'una institució que ha de representar tots els ciutadans".

>

El portaveu dels 'populars' al Consell ha exigit "unes disculpes, no només al Partit Popular, sinó a la ciutadania, pel ús partidista d'una institució".

"Sempre acceptarem la crítica des de qualsevol partit, entitat o ciutadà, però no és admissible que l'IMAS s'utilitzi per atacar cap partit", ha explicat Galmés, que ha considerat que "l'IMAS ha de donar les explicacions que li corresponen com a institució i deixar que sigui el Govern d'Armengol qui doni les explicacions degudes quan surten informacions que afecten l'Executiu".

"El PSOE ha entrat en un estat de nerviosisme absolut que el fa no distingir les institucions del partit. És l'única explicació, a aquesta total pèrdua de papers”, ha defensat el portaveu 'popular'.

Des del PP, ha afegit, “seguirem fent a tots els nivells la nostra tasca de control i fiscalització com a principal partit de l'oposició i única alternativa de govern, des del rigor i la responsabilitat, però amb la màxima exigència de transparència i rendició de comptes davant d'escàndols de dimensió nacional”.

Notícies més vistes Avui