El PP portarà al ple de Cort d'aquest dijous una moció d'urgència per demanar la dimissió de Truyol.

El PP portarà al ple de Cort d'aquest dijous una moció d'urgència per demanar la dimissió de Truyol.

PALMA, 20 Des. - El PP ha anunciat que elevarà al ple d'aquest dijous una moció d'urgència per sol·licitar la dimissió de la portaveu de MÉS per Palma, Neus Truyol, per la contractació d'empreses dels seus pares durant la seva etapa de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Mobilitat.

Així ho ha indicat la portaveu de l'Ajuntament de Palma i tinenta d'alcalde d'Infraestructures i Accessibilitat, Belén Soto, en una roda de premsa oferida aquest dimecres en què ha qualificat de "molt greus" l'"actuació irregular" de la regidora.

Soto ha fet aquesta declaració després que el 'Diario de Mallorca' publicàs aquest dimecres que l'Ajuntament de Palma va atorgar un contracte de 1.700 euros a la seva mare, Teresa Caimari, el 2017 per l'alqüiler de quatre pel·lícules. No obstant això, en declaracions a IB3 Ràdio, la mateixa Truyol ha descartat dimitir i ha reiterat, tal com va explicar en roda de premsa el dilluns, la legalitat dels contractes de Cort amb empreses de la seva família, lligades àmbit audiovisual, durant gairebé 40 anys.

Tags

Categoría

Illes Balears