• dijous 30 de març del 2023

El PP presentarà una esmena als PGE perquè el règim fiscal de les Balears "no sigui temporal"

img

La presidenta dels populars a les Balears assegura que Armengol "ha tornat a enganyar" les Balears en presentar la part fiscal del REB fins al 2028, "que caducarà"

"El PSOE haurà de decidir si es conforma amb un règim fiscal amb data de caducitat i continuar sent còmplices d'aquest engany" , assevera

PALMA, 7 Oct.

La presidenta del PP de les Balears, Marga Prohens, ha anunciat, aquest divendres, que presentarà una esmena als Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) perquè les mesures fiscals del Règim Especial de les Balears (REB) "no siguin temporals".

En roda de premsa amb el portaveu del Grup Parlamentari Popular, Antoni Costa, Prohens ha especificat que el règim fiscal "té data de caducitat: 2028". "Sánchez ens ha tornat a enganyar i ho ha fet amb la complicitat d'Armengol", ha asseverat.

Cal recordar que aquest dilluns, el president del Govern, Pedro Sánchez, i la dirigent del Govern, Francina Armengol, van anunciar les mesures fiscals del REB. Sobre això, Prohens ha especificat que ve "amb lletra petita" perquè han posat "data de caducitat al règim fiscal per al 2028".

"Com si en aquests anys, els problemes de la insularitat s'haguessin resultat a les Balears. Continuaran sent unes illes i seguiran tenint els mateixos problemes", ha subratllat, alhora que ha asseverat que, davant l'esmena del PP, el PSOE "haurà de decidir si es conforma amb un règim. fiscal amb data de caducitat i continuar sent còmplices d'aquest engany".

Notícies més vistes Avui