• dilluns 5 de desembre del 2022

El PP reclama al Consell de Menorca que segueixi l'exemple d'Eivissa per tenir autobús de franc

img

MENORCA, 9 Ago.

La presidenta del PP de Menorca, Misericòrdia Sugrañes, ha demanat aquest dimarts a la presidenta del Consell de Menorca, la socialista Susana Mora, que "prengui nota" de la decisió del president del Consell d'Eivissa, el popular Vicent Marí, i bonifiqui el 50 per cent del preu de l'abonament de l'autobús alhora que segueix reclamant que aquest import sigui aportat per l'Estat.

"El PP d'Eivissa ha demostrat capacitat de lideratge, de gestió i sensibilitat per evitar el greuge que suposa que els mallorquins i els espanyols que viuen a la Península tinguin transport públic gratuït amb tren i metro i els menorquins no”, ha dit la també portaveu del Grup Popular al Consell de Menorca, qui espera que Mora apliqui l'exemple “des d'avui mateix” perquè al setembre "sigui una realitat".

Sugrañes ha destacat que el PP "ha demostrat o posar el ciutadà al centre de les seves polítiques i ha evitat un greuge majúscul on ha pogut que posa de manifest l'escassa sensibilitat del Govern central amb els menorquins, tot això amb la complicitat de Francina Armengol i el silenci de Susana Mora”.

La popular ha considerat que el Consell de Menorca ha d'evitar el greuge comparatiu i bonificar el transport públic perquè els menorquins també puguin viatjar gratis sense perjudici de reclamar a l'Estat. que pagui el que ens correspon”.

"Aquesta és la responsabilitat d'un governant seriós, sensible i compromès", ha destacat Sugrañes, que ha insistit que "no es tracta d'una qüestió de fons perquè diners hi ha, bàsicament perquè la incapacitat de gestió propicia una baixa execució dels pressupostos i aquesta genera romanents per fer-los servir en moments com aquest".

Sugrañes espera una "reacció immediata", encara que ha recalcat que "de moment, no els hem sentit ni reclamar allò que ens correspon”. "No sabem si és perquè estan de vacances, perquè no els interessa el tema, perquè els sembla bé que ens discriminin, per no importunar Armengol o per no importunar-se entre ells perquè es tracta d'una competència gestionada per Més i el PSOE està sotmès a aquest partit”, ha recordat la líder dels populars de Menorca.

Notícies més vistes Avui