Notícies Balears.

Notícies Balears.

El PP votarà a favor de la comissió d'investigació que demana Vox sobre el cas Koldo al Parlament balear. El PP votará a favor de la comisión de investigación que pide Vox sobre el caso Koldo en el Parlament balear.

El PP votarà a favor de la comissió d'investigació que demana Vox sobre el cas Koldo al Parlament balear.

El PP votará a favor de la comisión de investigación que pide Vox sobre el caso Koldo en el Parlament balear.

PALMA, 11 Març.

El PP ha anunciat que votarà a favor de la comissió d'investigació que demana Vox en relació amb el cas Koldo i que es debatrà i votarà aquest dimarts en el ple del Parlament.

Així ho ha assenyalat el portaveu 'popular', Sebastià Sagreras, en una roda de premsa aquest dilluns en la qual ha mostrat la preocupació de la seva formació pels "silencis" de la presidenta del Congrés dels Diputats, Francina Armengol, per les seves "contradiccions constants, mentides i manca de respostes".

"No queda altra al Parlament que investigar la ramificació balear de la presumpta trama de corrupció", ha puntualitzat Sagreras, afegint que els 'populars' estan "tranquils" ja que el cas està sent investigat per la Guàrdia Civil, la Fiscalia Europea o l'Audiència Nacional.

Igualment, ha indicat que la comissió "posarà llum" des de 2020 fins a l'actualitat. "Volem que s'aclarixin tots els dubtes en relació amb la compra de mascaretes", ha dit.

A més, Sagreras ha criticat que el PSIB no hagi anunciat el seu sentit de vot. "És escandalós", ha dit, considerant que els socialistes "tenien dubtes de si sortiria endavant la comissió i estaven interessats que això no s'investigués".