• dimecres 7 de juny del 2023

El PP, Vox i MÉS, els grups que votaran en contra dimarts del patrocini del RCD Mallorca i l'Atlètic Balears

img

PALMA, 16 Set.

El Partit Popular, Vox i MÉS per Mallorca seran els tres partits que finalment votaran en contra, al ple del Consell Insular de dimarts que ve, de la partida destinada al RCD Mallorca ia l'Atlètic Balears per realitzar patrocinis vinculats a la difusió dels valors de l'esport i de la societat mallorquina.

No obstant, PP i MÉS sí que votaran a favor de la partida que es destinarà a la resta de clubs esportius de l'illa, que no són les dues societats anònimes esportives de Mallorca, mentre que Vox votarà també en contra.

Així ho han comunicat els diferents grups del Consell, en una roda de premsa aquest divendres, després de la comissió informativa prèvia al ple de dimarts i després de setmanes de negociacions per la crisi del Pacte a la institució insular per qüestió.

Malgrat el vot en amb MÉS, PP i Vox, els vots estan garantits per tirar endavant la modificació de crèdit que fa referència al patrocini del RCD Mallorca i l'Atlètic Balears, ja que PSIB, Cs, El PI i Podem donaran suport a la proposta.

Notícies més vistes Avui