• dimecres 29 de març del 2023

El president del Club Nàutic d'Eivissa espera ser apartat de la instrucció judicial del cas Ports

img

PALMA, 12 Jul.

El president del Club Nàutic d'Eivissa (CNI), Juan Marí, i el membre directiu d'aquesta entitat, José María Costa, han expressat que esperen ser apartats de la instrucció judicial de l'anomenat cas Puertos.

Així ho han indicat, en un comunicat de premsa difós pel CNI, després de declarar aquest dimarts davant la titular del Jutjat d'Instrucció número 3 de Palma.

Després de la seva declaració, tots dos han detallat estar "satisfets" amb les explicacions aportades a la jutgessa. "Esperem obtenir un resultat que ens aparti de la instrucció judicial", han assenyalat.

En aquest sentit, han manifestat el seu desig de "continuar col·laborant amb la Justícia, aportant tota la documentació necessària amb el fi que tot quedi convenientment aclarit”.

Des del Club Nàutic d'Eivissa han detallat que no descarten que hi pugui haver noves diligències per “explicar i complementar el que s'ha dit”.

Per la seva banda, la Junta Directiva del CNI ha reiterat la seva "plena determinació" per "seguir lluitant per la conservació de la nàutica social i esportiva al port d'Eivissa, funció que no desenvolupa cap altra institució o entitat en aquest espai".

Notícies més vistes Avui