Notícies Balears.

Notícies Balears.

El presumpte autor de llançar un home per un balcó durant una baralla passa a disposició judicial aquesta tarda. El presumpte autor de llançar un home per un balcó durant una baralla passa a disposició judicial aquesta tarda.

El presumpte autor de llançar un home per un balcó durant una baralla passa a disposició judicial aquesta tarda.

El presumpte autor de llançar un home per un balcó durant una baralla passa a disposició judicial aquesta tarda.

PALMA, 7 de maig.

L'home detingut el passat diumenge com a presumpte autor d'una temptativa d'homicidi passarà aquesta tarda a disposició judicial. El detingut hauria topat amb un home i l'hauria llançat pel balcó.

Els fets, segons va informar la Cap de Policia en un comunicat, van tenir lloc el passat diumenge a les 07.00 hores al barri de Sindicat. La Policia Nacional i Local de Palma van acudir al lloc i van veure un home a terra, que estava inconscient i sagnava pel cap. Va ser atès i traslladat en estat greu a l'Hospital Son Espases, on continua ingressat a la UCI.

Juntament amb la víctima i les persones que es trobaven al carrer, hi havia un home que vivia a l'habitatge des d'on s'havia precipitat la víctima. Segons la Policia, l'home va donar explicacions contradictòries i va concloure que el varó estava a la seva llar i s'havia caigut per una finestra.

Un dels testimonis va explicar que estava dormint a casa seva i va escoltar una baralla. En asomar-se al balcó, va veure com la víctima estava recolzada a la barana agafant amb les mans i que es va precipitar al buit com si algú l'hagués llançat des de l'interior.

Així mateix, un altre testimoni va explicar que va escoltar una forta baralla i la veu d'una dona que deia que el deixés, que el mataria i, en asomar-se, va observar com caiguda una persona.

Per la seva banda, la nòvia del detingut va explicar als agents que havia conegut a la víctima aquella nit i que s'havien dirigit al domicili d'ella, que comparteix amb el seu novio. Quan van arribar al pis, el novio es va despertar i en veure a l'altre home va començar una baralla.

El Grup d'Homicidis de la Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació i es va detenir l'home, argentí i de 31 anys, com a presumpte autor d'una temptativa d'homicidi.