Notícies Balears.

Notícies Balears.

El Programa de Policia Tutor constata un augment de les actuacions relacionades amb les TIC, drogues o delictes per bullying. El Programa de Policia Tutor constata un increment de les actuacions relacionades amb les TIC, drogues o delictes per bullying.

El Programa de Policia Tutor constata un augment de les actuacions relacionades amb les TIC, drogues o delictes per bullying.

El Programa de Policia Tutor constata un increment de les actuacions relacionades amb les TIC, drogues o delictes per bullying.

PALMA, 27 de desembre.

Les memòries del Programa Policia Tutor a les Illes Balears dels últims dos cursos mostren un augment de les actuacions relacionades amb el mal ús de les tecnologies de la informació i la comunicació -entre les quals es troben els mòbils-, el consum de drogues legals i ilegals i delictes per assetjament escolar.

Així ho han detallat avui el director general d'Emergències i Interior, Sebastià Sureda, i el coordinador del programa, Rafel Coves, en una roda de premsa per presentar les memòries dels cursos 2021-2022 i 2022-2023.

Sureda ha assenyalat que el nombre total d'actuacions en aquests dos últims anys escolars ha augmentat de 5.509 a 5.513 -un 0,1% més-, amb un augment de les actuacions dins de l'àmbit escolar d'un 4% -de 2.449 passa a 2.545 al 2022-2023-, compensat per la baixada del 2% en les actuacions fora de l'àmbit escolar -de 2.791 a 2.729-.

((Hi haurà ampliació)).