Notícies Balears.

Notícies Balears.

El projecte de s'Aigua Dolça finalitzarà al setembre de 2024, segons el govern de Palma.

El projecte de s'Aigua Dolça finalitzarà al setembre de 2024, segons el govern de Palma.

PALMA, 30 de gener.

L'Ajuntament de Palma preveu que la futura infraestructura esportiva de s'Aigua Dolça estarà llesta entre finals d'agost i mitjans de setembre d'aquest any, "el que incrementarà les actuals dotacions tant d'aparcament com esportives de les què disposa el Consistori en aquesta zona de la ciutat".

Així ho ha explicat aquest dimarts en roda de premsa el regidor d'Urbanisme, Habitatge i Projectes Estratègics de l'Ajuntament de Palma, Óscar Fidalgo, qui ha destacat els "esforços" realitzats per l'àrea que dirigeix en aquest sentit.

"Gràcies als esforços d'Urbanisme d'aquest Consistori s'ha executat en els terminis previstos i s'ha aconseguit una ajuda addicional de dos milions d'euros procedents de fons europeus, el que permetrà finalitzar l'obra amb plenes garanties", ha ressaltat.

Cap recordar que el total del cost de l'obra ascendeix a 11.179.969 euros, dels quals quatre milions són aportats pel Consell de Mallorca a través del Govern, altres cinc milions provenen de Cort, i dos milions, de fons europeus.

.