• dimarts 21 de març del 2023

El projecte educatiu de l'EMT arriba a 11 col·legis de Palma

img

PALMA, 22 Jun.

El projecte educatiu de l'EMT Palma ha arribat aquests dies al final de curs amb una visita al Col·legi Sagrat Cor , completant així 11 visites a diverses escoles.

En una nota de premsa, l'Ajuntament de Palma ha indicat que el tinent d'alcalde de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, la directora general de l'àrea, Irene Nombela i el gerent de l'EMT Palma, Mateu Marcús, han visitat aquest dimecres l'última de les activitats que s'ha realitzat aquest curs.

Aquest projecte educatiu, que es va iniciar a finals del passat curs amb una prova pilot que va tenir lloc al CEIP Els Tamarells, ha arribat a més de 5.000 alumnes dels centres educatius. Marià Aguiló i CC Santa Magdalena Sofia.

El projecte educatiu de l'EMT Palma té com a punt de partida el conte 'Na Torí i els seus amics a la ciutat verda'. L'activitat es desenvolupa a l'interior ia l'exterior de tres busos de dimensions retolats diferents amb el nom i l'aspecte dels tres personatges del conte: Torí, Lleó o Gustau que es desplacen fins al centre educatiu durant tot el matí. p>

Al setembre es reprèn aquesta activitat en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat (SEM) amb visites programades a altres centres educatius.

Amb aquest projecte, que s'ofereix a través de la plataforma Palma Educa als centres escolars, es vol contribuir a educar els nens en la mobilitat sostenible i disposar a més d'un projecte educatiu per animar els centres i treballar en la conscienciació dels avantatges de l'ús del transport públic i l'aposta per la mobilitat sostenible.

Així, durant l'activitat l'EMT facilita material didàctic per treballar a les aules amb els mestres on s'explica la importància de fer servir el bus i les millores que suposa per a Palma.

Notícies més vistes Avui