El PSIB anima a la mobilització el 23J a les platges de Mallorca amb una avioneta amb el lema 'Endavant, Vota PSOE'.

El PSIB anima a la mobilització el 23J a les platges de Mallorca amb una avioneta amb el lema 'Endavant, Vota PSOE'.

PALMA, 9 Jul.

El PSIB-PSOE ha animat aquest diumenge a la mobilització dels ciutadans, amb motiu de les eleccions del proper 23 de juliol, a les platges de Mallorca, amb una avioneta amb el lema 'Endavant, Vota PSOE'.

En una nota de premsa, el PSIB-PSOE ha informat que ha desplegat una avioneta per les platges de Mallorca per demanar el vot per a les pròximes eleccions del 23 de juliol, amb el lema 'Endavant, Vota PSOE'. D'aquesta manera, el Partit Socialista pretén arribar a tota la ciutadania que aquest diumenge de juliol està gaudint del bon temps i de l'estiu al mar.

Els candidats per Mallorca al Senat, Pere Joan Pons i Teresa Suárez, el número 4 de la llista al Congrés, Miquel Cabot, i la segona suplent al Senat, Carmen Palomino, han seguit el despegament de l'avioneta des de l'exterior de l'aeroport de Son Bonet, amb un recorregut que començarà per les platges de Calvià, per continuar cap a Es Trenc i la Colònia de Sant Jordi, el Port d'Alcúdia i la Badia de Pollença i finalment aterrar de nou a Marratxí.

El candidat per Mallorca al Senat, Pere Joan Pons, ha destacat que els socialistes "segueixen amb una campanya innovadora, diferent, en la qual, conscients que són dies de molt de calor, aquest diumenge estaran presents als carrers i a les platges amb una avioneta per fer arribar el seu missatge on la gent està actualment". En aquest sentit, el candidat socialista s'ha mostrat "content de poder mobilitzar perquè es veu que hi ha un esperit de remuntada per continuar transformant aquestes illes a millor".

Pons ha recordat com "aquest dissabte es va veure el pacte de govern entre PP i Vox a Menorca i a Mallorca, davant del qual els socialistes tenen una fulla de ruta alternativa, que és continuar progressant i avançant, amb una fulla de ruta de suport als joves, consolidació de millors pensions i amb un creixement just".

Per la seva banda, la candidata per Mallorca al Senat, Teresa Suárez, ha fet una crida "a tota la gent moderada d'aquest país, que potser mai han votat al Partit Socialista, però que veuen que el 23 de juliol pot suposar un abans i un després, perquè poden accedir al govern persones que poden tornar enrere idees, la cultura, la ciència, o tornar a temes com la censura".

Totes aquestes persones, ha dit Suárez, "poden trobar en el Partit Socialista la resposta per seguir endavant", per la qual cosa els ha animat a "no dubtar i a tenir clar que el que se vota aquest 23 de juliol és progrés i llibertat o tornar enrere".

Finalment, el secretari general dels Socialistes de Marratxí i número 4 al Congrés dels Diputats, Miquel Cabot, ha reiterat "la importància de mobilitzar-se pel 23J, perquè ja es sap quines són les conseqüències de no anar a votar". Per això, ha destacat que "aquest diumenge s'arribarà per terra, mar i aire per explicar als ciutadans que s'ha de votar al Partit Socialista".

Tags

Categoría

Illes Balears