El PSIB demana la compareixença de Vera perquè expliqui els motius dels canvis en l'organigrama de la seva Conselleria. El PSIB demana la compareixença de Vera per explicar els motius dels canvis en l'organigrama de la seva Conselleria.

El PSIB demana la compareixença de Vera perquè expliqui els motius dels canvis en l'organigrama de la seva Conselleria.

El PSIB demana la compareixença de Vera per explicar els motius dels canvis en l'organigrama de la seva Conselleria.

PALMA, 22 Gen.

El PSIB ha demanat aquest dilluns la compareixença del conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, per explicar els motius pels quals ha dut a terme en el seu departament "un canvi estructural profund".

Així ho ha explicat la diputada socialista Amanda Fernández aquest dilluns en una roda de premsa en què ha anunciat que la seva formació també ha demanat la compareixença per idoneïtat del secretari autonòmic de desenvolupament educatiu, Mateu Suñer, una persona que ha considerat "no té perfil polític, ni ve del món educatiu". Igualment, han demanat la compareixença per idoneïtat del director general de personal docent i centres concertats, Ismael Alonso.

Fernández ha explicat que, en principi, hi ha una compareixença del conseller a la Comissió d'Educació per explicar el tema de la lliure elecció de llengua. "Segons ha dit encara no l'ha explicat perquè ho ha de consensuar amb la comunitat educativa, però encara no s'ha assegut ni una vegada per parlar de temes concrets de com s'aplicarà", ha criticat la socialista.

Tags

Categoría

Illes Balears