El PSIB insisteix en la compareixença de Vidal per "explicar de una vegada per totes la seva relació amb els fons voltor".

El PSIB insisteix en la compareixença de Vidal per

PALMA, 24 Ag.

La diputada del PSIB-PSOE Mercedes Garrido ha tornat a demanar a la consellera de Habitatge, Territori i Mobilitat, Marta Vidal, una compareixença al Parlament per "explicar d'una vegada per totes les seves relacions amb els fons voltor, beneficiats de les decisions de la seva Conselleria".

Així s'ha expressat Garrido en una roda de premsa aquest dijous, en què ha assegurat que la consellera de Habitatge "ha mentit a tota la ciutadania de les Illes Balears" després de "reconèixer en diferents mitjans de comunicació que es va reunir amb un intermediari --del fons voltor-- abans que fos consellera, quan fins ara només havia dit que s'havia reunit per telèfon".

En aquesta línia, el PSIB ha considerat "imprescindible que Vidal doni la cara i expliqui les seves relacions amb els fons voltor i Metrovacesa". "Que expliqui si la seva carrera professional com a advocada està influint en les decisions que està prenent com a consellera", ha afegit.

A més, Garrido ha assenyalat que des de la formació socialista es pregunten "si la presidenta del Govern, Marga Prohens, coneixia aquesta reunió que va tenir Vidal amb l'intermediari del fons voltor".

De la mateixa manera, la diputada socialista ha fet referència que l'"operació de retroacció de la compravenda de Metrovacesa va ser feta en pulcritud" i que el Govern de Prohens "no ha explicat per què ha portat aquesta operació a la Fiscalia". "No ha explicat el motiu perquè no hi ha res que sigui constitutiu de delicte", ha afegit.

.

Tags

Categoría

Illes Balears