Notícies Balears.

Notícies Balears.

El PSIB-PSOE considera que l'amnistia "ha d'estar justificada" i "potser ara es donen les circumstàncies".

El PSIB-PSOE considera que l'amnistia

PALMA, 25 d'octubre.

La diputada socialista per Balears al Congrés, Milena Herrera, ha considerat que "l'amnistia és una eina política que ha d'estar justificada quan s'utilitza" i ha opinat que "pot ser que ara es donin les circumstàncies per utilitzar aquesta eina".

Així s'ha expressat aquest dimecres Herrera en la roda de premsa posterior a la reunió de la Comissió Executiva del PSIB-PSOE a Balears, preguntada per una valoració del pacte entre el PSOE i Sumem i la resta de negociacions que el president en funcions i secretari general dels socialistes, Pedro Sánchez, durà a terme amb la resta de partits.

Respecte a això, la diputada ha destacat la seva confiança en un nou "govern progressista", perquè "aquestes són les majories possibles", i s'ha remès a les paraules de Sánchez en quant a les negociacions, que "seran discretes però els acords seran transparents".

"Amb Sumem hi ha un document públic i així serà amb la resta de partits", ha insistit Herrera, qui ha argumentat que "primer ha sortit l'acord amb Sumem, el més important perquè és per a un govern en coalició, i ara es treballa amb la resta de partits, no només per a una investidura, sinó per a una legislatura".