• dimecres 7 de juny del 2023

El PSIB valora el consens al Consell després de "dies de certa tensió" i veu "bé" el vot separat dels patrocinis

img

PALMA, 9 Set.

El portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Andreu Alcover, ha valorat "molt positivament" el consens assolit "entorn de la problemàtica de les subvencions a l'esport després de dies de certa tensió", i ha assegurat que veu "bé" "el vot per separat dels patrocinis esportius.

"Amb diàleg i voluntat, s'ha arribat a un consens beneficiós per a tots, per a l'interès general i particularment per a l'esport de Mallorca", ha dit el portaveu.

En aquest punt, ha recalcat que l'objectiu "segueix sent el mateix". "Tothom ha de poder identificar el seu vot al plenari ia la comissió informativa, només faltaria; la separació en dues d'aquestes modificacions de crèdit ens sembla bé i esperem que l'objectiu se segueixi complint per seguir amb els Acords de Raixa, que estan àmpliament implantats però no completament”, ha conclòs Alcover.

Cal recordar que l'assemblea de MÉS per Mallorca va instar dijous el Consell a convocar un nou ple amb votació separada dels diferents patrocinis esportius a tots els clubs de Mallorca, és a dir, a les Societats Anònimes Esportives (SAD) --com el RCD Mallorca o l'Atlètic Balears--, als clubs no professionals ia l'esport base.

Al seu text , MÉS reiterava també la seva oposició a la manera com es van plantejar les ajudes a les SAD, anunciant el seu vot en contra.

Notícies més vistes Avui