Notícies Balears.

Notícies Balears.

El PSOE Palma aplaudeix l'aprovació d'instal·lar noves estacions de BiciPalma en 12 barris. El PSOE Palma celebra l'aprovació d'instal·lar noves estacions de BiciPalma en 12 barris.

El PSOE Palma aplaudeix l'aprovació d'instal·lar noves estacions de BiciPalma en 12 barris.

El PSOE Palma celebra l'aprovació d'instal·lar noves estacions de BiciPalma en 12 barris.

PALMA, 7 Març.

El PSOE Palma ha celebrat l'aprovació per part de les juntes de districte d'instal·lar noves estacions de BiciPalma en 12 barris de la ciutat.

En un comunicat de premsa aquest dijous, els socialistes han informat que, concretament, s'instal·laran estacions a Son Roca, La Vileta, Son Dureta, Cala Major, S'Indioteria, Secar de la Real, Establiments, Son Espanyol, Son Sardina, el campus de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Es Coll d'en Rebassa i a prop del Parc de Son Parera.

La decisió, que ha estat aprovada a les juntes de districte, és fruit de propostes presentades pel PSOE Palma i que, segons han assenyalat, "posen èmfasi en l'expansió del servei de bicicletes públiques per abastir un major nombre de barris".

En aquesta línia, han destacat que l'expansió "no només millorarà la connectivitat entre els barris i el centre urbà, sinó que també promourà la pràctica d'un estil de vida més saludable i respectuós amb el medi ambient".

"Els socialistes estem compromesos amb la continuació i desenvolupament del sistema de BiciPalma per garantir una mobilitat sostenible i eficient per a tots els ciutadans de Palma", han subratllat.

A més, han destacat que la implementació del nou BiciPalma el 2022 amb una inversió de 2,5 milions d'euros gràcies als fons Next Generation de la UE va donar "un pas ferm cap a una mobilitat més sostenible i accessible per a tots els ciutadans".

Després d'un any des de la seva posada en marxa el sistema compta amb més de 13.000 usuaris, una "clara indicació de la seva acceptació i importància per a la ciutat", segons el PSOE. A més, han posat de relleu que l'èxit ha superat les previsions inicials i ara "el repte és garantir una disponibilitat constant de bicicletes en totes les estacions, especialment a les hores punta.