• dilluns 5 de juny del 2023

El Rei Felip VI, a bord de l'Aifos 500 a la 40a Copa del Rei MAPFRE de Vela

img

MADRID, 30 Jul.

El Rei Felip VI ha sortit aquest dissabte a entrenar a bord de l'Aifos 500 , a la primera jornada d'entrenaments de la 40a Copa del Rei MAPFRE de Vela que acull Palma de Mallorca.

Així, la 40a Copa del Rei MAPFRE va arrencar aquest dissabte amb la primera jornada d'entrenaments al camp de regates i els últims preparatius a terra per a la gran cita de la Mediterrània. Amb tot a punt per a l'inici de la competició, el Rei Felip s'ha posat avui a la roda de l'Aifos 500 i ha sortit a entrenar a la badia de Palma.

Passades les 11.00 hores, el TP52 de l'Armada Espanyola, que competirà en la cita mallorquina a la categoria BMW ORC 1, va deixar anar amarres al port de Porto Pi, on tornarà en finalitzar l'activitat a l'aigua.

El programa de l'esdeveniment s'iniciava aquest cap de setmana amb les jornades de registre i mesuraments, aprofitades pels equips per ultimar preparatius i prendre el pols a la badia de Palma. Aquest diumenge es durà a terme la regata d´entrenament oficial, un assaig general per a organització i participants. I la competició arrencarà aquest dilluns amb les primeres proves puntuables per a totes les classes menys els Herbalife J70 i Mallorca Sotheby's Women's Cup, que començaran a puntuar a partir de dimarts.

Notícies més vistes Avui