• dimecres 7 de juny del 2023

El Rei Felip VI i Pedro Sánchez despatxaran el 2 d'agost al Palau de l'Almudaina

img

PALMA, 29 Jul.

El president del Govern, Pedro Sánchez, es desplaçarà dimarts 2 d'agost a Palma per despatxar amb el Rei Felip VI al Palau de l'Almudaina.

El despatx d'estiu entre Sánchez i el Rei Felip VI canvia així d'escenari, passant de celebrar-se al Palau de Marivent, on tradicionalment es duia a terme des del regnat de Joan Carles I, a fer-ho al Palau de l'Almudaina.

Per tant, el Govern avançarà dilluns el Consell de Ministres setmanal que habitualment se celebra dimarts. Aquesta serà a més la darrera reunió dels membres de l'Executiu abans de les vacances estivals.

El Rei i Sánchez celebraran així el tradicional despatx d'estiu que posa fi al curs polític abans de l'aturada d'estiu i l'inici del nou curs polític al mes de setembre.

L'agenda del Rei de la setmana que ve es completarà així mateix amb altres actes, tant en solitari, com juntament amb la Reina Letizia i les seves filles, la princesa d'Astúries , Elionor de Borbó, i la infanta Sofia, a Mallorca, on romandrà fins dissabte 6 d'agost.

Així, a més, del tradicional despatx d'estiu amb el president Pedro Sánchez, dilluns dia 1 d'agost , el Rei visitarà al costat de la Reina i les seves filles la Cartoixa de Valldemossa, a les 19.30 hores. les autoritats de Balears ia una representació de la societat balear, al Palau de Marivent, que serà per primera vegada escena Aquest esdeveniment.

Malgrat que altres anys la recepció a les autoritats ia una representació de la societat balear ha tingut lloc al Palau de l'Almudaina i que s'havia comentat que aquest estiu podria portar-se a cap al Castell de Bellver, els Reis Felip VI i Letizia han decidit finalment celebrar aquesta ja tradicional cita, al Palau de Marivent.

L'últim acte del Rei Felip VI a l'illa serà el lliurament de trofeus de la regata de vela '40a Copa del Rei-Mapfre', que tindrà lloc al Recinte de Ses Voltes el dissabte 6 d'agost, a les 21.00 hores.

Notícies més vistes Avui