• dimarts 6 de juny del 2023

El Rei Felip VI lliurarà dijous el VII Premi Regne d'Espanya a la Trajectòria Empresarial a Gabriel Escarrer Julià

img

PALMA, 16 Set.

El Rei Felip VI lliurarà dijous que ve, 22 de setembre, el VII Premi Regne d'Espanya a la Trajectòria Empresarial al president de Meliá Hotels International, Gabriel Escarrer Juliá.

L'acte, segons ha informat la Casa de S.M. el Rei, tindrà lloc al Palau de Congressos de Palma i començarà a les 12.30 hores.

El Premi Regne d'Espanya a la Trajectòria Empresarial el convoquen anualment el Cercle d'Empresaris, el Cercle d'Economia i el Cercle d'Empresaris Bascos per distingir una trajectòria al món de l'empresa que hagi destacat per la creació d'ocupació, la innovació, la internacionalització i la cooperació amb la societat.

A l'acte, el Rei estarà acompanyat pels presidents del Cercle d'Economia, Cercle d'Empresaris Bascos i Cercle d'Empresaris, Jaume Guardiola, José Galíndez i Manuel Pérez-Sala, respectivament.

D'altra banda, aquell mateix dia, a les 16.30 hores, el Rei Felip VI també assistirà a la primera reunió del Patronat de la Fundació 'La Caixa' del curs 2022-2023. La trobada tindrà lloc al CaixaForum Palma, a la plaça de Weyler.

Notícies més vistes Avui