El Servei de Salut realitzarà proves selectives fins a final d'any per a l'estabilització de 2.239 places.

El Servei de Salut realitzarà proves selectives fins a final d'any per a l'estabilització de 2.239 places.

PALMA, 7 Set.

El Servei de Salut de les Illes Balears durà a terme durant el darrer quadrimestre de l'any les darreres proves selectives per a l'estabilització de personal sanitari i no sanitari, que implica un total de 30 categories diferents i permetran l'accés a 2.239 places per concurs oposició.

La Conselleria de Salut ha informat aquest dijous a través d'un comunicat que amb aquestes proves, a finals de 2023 ja s'hauran completat totes les que estaven previstes dins del procés, de les quals 4.115 places seran fixes (1.620 per concurs extraordinari i 2.495 per concurs de mèrits).

En aquest sentit, els exàmens es desenvoluparan per a la categoria de Tècnic mitjà sanitari en cures auxiliars d'infermeria, el 10 de setembre (350 places).

Mentre, els de les categories de facultatius especialistes en les àrees de farmàcia hospitalària (9 places); d'obstetrícia i ginecologia (10 places); de medicina interna (24); de pediatria (30); i en pediatria i puericultura d'àrea en equips d'atenció primària (60 places), seran el 24 de setembre.

De la mateixa manera que els de tècnic superior en sistemes de tecnologies de la informació (10 places); de gestió de sistemes de tecnologies de la informació (17 places); enginyer tècnic industrial (3 places); farmacèutic d'àrea d'atenció primària (2 places); i de psicòleg clínic (10 places).

Per la seva banda, els de metge d'urgències hospitalàries (54 places); d'urgències en l'atenció primària (57 places); de família en equip d'atenció primària (162 places); personal tècnic superior titulat en biologia (6 places); grup tècnic de la funció administrativa (8 places); i grup de gestió de la funció administrativa (19 places), seran el 8 d'octubre.

El 29 d'octubre serà el torn de qui s'examinin de les categories de grup administratiu de la funció administrativa (89 places) i d'auxiliar administratiu de la funció administrativa (187 places).

Així mateix, el 26 de novembre tindrà lloc l'examen de la categoria d'infermer amb 807 places, mentre que el 17 de desembre s'examinaran els d'infermer de salut mental (27 places); infermer especialista obstetricoginecològica (33 places); i infermer d'urgències en l'atenció primària (25 places).

També el 17 de desembre seran els exàmens de fisioterapeuta (25 places); celador (140 places); electricista (3 places); telefonista (12 places); auxiliar de cuina (11 places); tècnic superior especialista en radiodiagnòstic (15 places); i tècnic superior especialista en laboratori (34 places).

.

Tags

Categoría

Illes Balears