• divendres 31 de març del 2023

El SUP censura que els 50 policies promesos per a l'aeroport de Palma no s'han incorporat

img

PALMA, 21 Jun.

El Sindicat Unificat de Policia (SUP) a les Balears ha censurat aquest dimarts que els 50 policies promesos recentment pel Ministeri de l'Interior per a l'aeroport de Son Sant Joan (Palma) no s'han incorporat.

Cal recordar que, segons el Ministeri, la data d'incorporació d'aquests policies era aquest dilluns, 20 de juny. Tot i això, l'organització sindical, que ja va posar en dubte aquestes afirmacions, ha expressat que aquest dimarts els 50 efectius promesos no han arribat.

De fet, aquest dilluns es van incorporar una vintena de policies de nou ingrés a la Prefectura Superior de Policia, dels quals menys d'una desena aniran provisionalment a reforçar l'aeroport de Palma, segons han explicat el SUP.

"No sabem el motiu pel qual es van prometre més policies per a l'aeroport sabent que no era possible, tampoc la celebració del director d'Aena i de diversos polítics, el que sí que sabem és que a l'aeroport de Palma tot segueix igual, i que la primera imatge que tenen els turistes en visitar les nostres illes són llargues cues d'espera per passar el control de fronteres", han conclòs des del sindicat.

Notícies més vistes Avui