• dimecres 29 de març del 2023

El Teatre Principal arrenca la nova temporada amb reducció de preus i ampliació d'abonaments

img

PALMA, 29 Ago.

El Teatre Principal de Palma arrenca la nova temporada el proper 10 de setembre amb novetats en la política de preus, descomptes i abonaments, amb l'objectiu de facilitar l'accés del públic a la programació.

Segons ha detallat aquest dilluns el Consell de Mallorca a nota de premsa, la temporada començarà a les 18.00 hores amb la representació de 'Nit de reis', de William Shakespeare. Posteriorment, a les 20.00 hores, serà el torn de la cantant portuguesa Misia a la Sala Gran, on presentarà el seu darrer disc, 'Animal sentimental'.

En aquest context, el Teatre Principal ha anunciat la eliminació de les entrades més cares --que podien arribar als 35 euros--, a partir d'ara el preu màxim de 25 euros.

D'altra banda, el ventall d'abonaments serà molt més ampli que el de l'any passat, ja que se n'ha incorporat un de nou, l'abonament Extra, que preveu un 40 per cent de descompte per la compra de cinc o més espectacles de la programació.

A més, segueix l'abonament Parella , que ofereix un descompte del 25 per cent a partir de la compra de dues entrades per a dos o més espectacles; el General, amb un 25% de descompte a partir de tres espectacles; i el d'Òpera, amb un 20 per cent de descompte per la compra de dos o més espectacles de la Temporada d'Òpera.

A tota aquesta sèrie d'abonaments, aquest any s'hi incorpora el Bo Cultura, en col·laboració amb el Ministeri de Cultura i Esport, adreçat a persones que aquest any compleixen els 18 anys, gràcies al qual disposaran de 200 euros per destinar a espectacles en viu.

Notícies més vistes Avui