Notícies Balears.

Notícies Balears.

El temps de la Revetlla de Sant Sebastià: pluja i baixada de temperatures.

El temps de la Revetlla de Sant Sebastià: pluja i baixada de temperatures.

El vent i temperatures primaverals marquen aquesta setmana fins divendres a Balears

PALMA, 16 Gen.

Un front fred deixarà plujes i un descens de les temperatures a Balears a partir de la tarda i nit d'aquest divendres, durant la celebració de la Revetla de Sant Sebastià.

Segons ha explicat la delegada de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) a Balears, María José Guerrero, a Europa Press, un front creuarà a partir d'aquest divendres les Illes deixant temperatures entre els 14 i 18 graus i pluja, amb més probabilitats durant la nit de la Revetla i menys probabilitats a Eivissa.

D'altra banda, durant aquesta setmana i abans del divendres les temperatures seran primaverals. Segons ha explicat Guerrero, els termòmetres podran superar els 20 graus, situant-se entre els 18 i 22 graus. Durant la nit oscil·laran entre els 9 i 14 graus.

A partir del dimecres s'intensificarà el vent de sud-oest, que serà moderat o amb intervals de fortes ratxes que podrien arribar fins als 70 quilòmetres per hora a Eivissa i Formentera. Així mateix, en aquestes dues illes s'ha activat per aquest dijous l'avís groc per ratxes de vent i fenòmens costaners.

Igualment, a Mallorca i Menorca s'ha activat l'avís groc per risc de fenòmens costaners aquest dijous. Es preveu vent de sud-oest de 50 a 60 quilòmetres per hora i onades de tres metres.