Notícies Balears.

Notícies Balears.

El tribunal confirma l'ingrés a presó de l'autor del doble crim de Manacor.

El tribunal confirma l'ingrés a presó de l'autor del doble crim de Manacor.

L'home continua ingressat a Son Espases

PALMA, 14 de maig.

El titular del Jutjat d'Instrucció número 2 de Manacor ha ratificat la presó provisional per al detingut per la presumpta mort de la seva mare i el seu germà en una finca del municipi a finals d'abril.

L'arrestat, segons ha detallat el gabinet de premsa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, continua ingressat a l'Hospital Son Espases per motius de salut, pel que està en presó provisional adaptada al seu estat.

Cal recordar que el detingut va prestar declaració el passat dijous davant el jutge, tot i que el 3 de maig ja es va decretar per a ell presó provisional. No obstant això, com aquest dia seguia ingressat --ja en qualitat de presó-- a l'àrea psiquiàtrica de l'Hospital Son Espases per motius de salut, no va poder prestar declaració davant el jutge, i finalment ho va fer el dia 9.

Els fets es remunten al 29 d'abril, quan cap a les 09.00 hores es va rebre una trucada que alertava d'una cremada de rastrojos en una finca de Manacor. Una patrulla va acudir al lloc i es va endinsar a la finca, observant foc i un home "enajenat". Aquest últim, en adonar-se de la presència policial, va agafar un bidó de gasolina i una torxa artesanal per atacar els agents, als quals va amenaçar.

Tot i això, van aconseguir reduir-lo i van procedir a la seva detenció. Acte seguit els policies van comprovar que hi havia foc en uns arbres que delimitaven una part de la parcel·la i una foguera. Els bombers es van personar al lloc, van apagar l'incendi i els policies van verificar que a la foguera es trobaven els restes d'un cadàver ja cremat.

A l'interior de l'habitatge de la finca també van trobar el cos d'un home que va resultar ser el germà gran del detingut.

Els cossos presentaven signes de violència i es van observar nombrosos desperfectes a l'habitatge així com al cotxe propietat del detingut.

.