• dijous 30 de març del 2023

El Tribunal del cas Cursach admet una prova contra un testimoni mentre la defensa indica una altra: "Vostè menteix"

img

"No continuaré amb un testimoni que menteix", destaca l'advocat del director general del Grup Cursach

PALMA, 28 Oct.

El Tribunal del judici pel cas Cursach, que se celebra a la Secció Primera de l'Audiència Provincial de Balears, ha admès, aquest divendres, una prova aportada per la defensa per "valorar la credibilitat" d'un testimoni, mentre el lletrat del director general del Grup Cursach ha assenyalat a la Sala que no seguirà amb un altre interrogatori: "Vostè menteix, no continuaré amb un testimoni que menteix".

En aquest sentit, el lletrat Antonio Martínez, que representa Bartolomé Sbert, va introduir dimecres passat una gravació per provar que un testimoni d'aquell dia havia mentit sobre una conversa entre aquest i el fiscal Miguel Ángel Pujaran. El Tribunal ha acceptat la prova i ho ha comunicat així a primera hora d'aquesta sessió judicial.

En el transcurs de l'interrogatori del segon testimoni d'aquest divendres, l'advocat de Sbert ha tornat a preguntar sobre una trucada de Pujaran a l'interrogat, cosa que aquest ha negat.

Davant d'això, el lletrat ha subratllat que "menteix" i ha indicat a la Sala que té un altre enregistrament on es mostra que va rebre una trucada de Subirán fa tot just un any i mig, en què li va recordar "els fets com eren". "Tinc l'enregistrament aquí, li ho puc mostrar. No continuaré amb un testimoni que menteix", ha assegurat.

Notícies més vistes Avui