• dimecres 7 de juny del 2023

El TSJIB anul·la la convocatòria de 64 places de policia portuària a l'APB

img

PALMA, 5 Ago.

El Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB) ha anul·lat la convocatòria de 64 places de policia portuària a l'Autoritat Portuària de les Balears (APB), segons ha informat aquest divendres el sindicat CSIF, que ha celebrat la sentència.

En un comunicat, l'organització sindical ha recordat que es tracta d'un concurs de mèrits de 64 places de policia portuària corresponents al procés d'estabilització d'ocupació de personal declarat indefinit no fix per sentència judicial publicat el 18 de juny del 2021.

La sentència, ha afegit el CSIF, dóna per provat que l'APB vulnera el dret a accedir en condicions d'igualtat a l'ocupació pública consagrada a l'article 23.2 de la Constitució Espanyola.

El sindicat ha apuntat que es va atorgar una valoració preferent en mèrits que només el complien candidats que van treballar Port de Palma.

Quant a candidats que van prestar serveis als ports d'Alcúdia, Maó o Eivissa ia la Savina, se'ls va valorar una experiència que no posseïen, podent arribar a un màxim de 45 punts ia candidats que van treballar en altres Ports de Titularitat Estatal fent les mateixes funcions només podien assolir un màxim
de 20 punts, han argumentat.

Notícies més vistes Avui