Notícies Balears.

Notícies Balears.

El TSJIB ratifica l'absolució de l'exregidora Aída Alcaraz en un suposat cas d'assetjament a dos agents.

El TSJIB ratifica l'absolució de l'exregidora Aída Alcaraz en un suposat cas d'assetjament a dos agents.

IBIZA, 10 de gener.

La Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE) ha celebrat la confirmació de la segona i última sentència d'absolució de l'exregidora socialista Aída Alcaraz, acusada d'assetjament per part de l'excap de la Policia Local de Sant Antoni i per part d'un altre agent.

Segons ha explicat la formació en un comunicat, és la segona sentència confirmada pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB), rebutjant el recurs d'apel·lació de l'agent.

El PSOE ha opinat que el PP ha estat utilitzant les denúncies per "desprestigiar i atacar" a l'exregidora, acusant-la falsament de l'suposat assetjament. En aquest sentit, els socialistes han reclamat als 'populars' que es disculpin davant Alcaraz "per totes les mentides i falses acusacions vessades contra ella durant anys".

La FSE-PSOE ha volgut expressar de nou el seu suport a Alcaraz, qui "va pagar personalment amb injustes acusacions" aquest fet.

Els socialistes han criticat que l'alcalde Marcos Serra no només no va cessar a l'excap després de conèixer-se una sentència que l'atribuïa "greus irregularitats" com a cap de la Policia, sinó que el va mantenir en el càrrec i a més el va premiar amb la segona activitat.

En el cas de la segona sentència confirmada pel TSJIB, el jutge ha considerat que l'agent va actuar "amb temeritat" en presentar la denúncia contra Alcaraz. El policia ha estat obligat a pagar les costes del judici.

.