• dimecres 7 de juny del 2023

Els aeroports de Palma i Eivissa registren aquest dilluns set retards i dues cancel·lacions per la vaga de tripulants

img

PALMA, 29 Ago.

Els aeroports de Palma i d'Eivissa han registrat aquest dilluns a primera hora. set retards de Ryanair i dues cancel·lacions d'Iberia Express a causa de la vaga de tripulants de cabina (TCP).

Les demores de Ryanair corresponen a cinc vols amb arribada a l'Aeroport de Palma i dos vols amb destinació a l'aeròdrom dEivissa. A més, Iberia Express ha cancel·lat dos vols entre Madrid i Palma. A tota Espanya, la vaga de Ryanair ha provocat un total de 28 retards sense que de moment s'hagi registrat cap cancel·lació, segons han detallat els sindicats convocants. --USO i Sitcpla-- aquest dilluns.

Per la seva banda, a Iberia Express s'han cancel·lat un total de deu vols i se n'han desprogramat deu més que s'operaven per tripulacions espanyoles des de Londres (ara seran operats per British Airways).

Si escau, els retards de Ryanair s'han produït en un total de 24 arribades i quatre sortides des de diversos aeroports en què opera l'aerolínia irlandesa de low cost.

En concret, a Barcelona s'han produït retards en tres arribades, a Madrid en sis arribades, a Màlaga en dues sortides i tres arribades, a Sevilla en una arribada, a Alacant en una sortida i dues arribades, a Santiago de Compostela en una sortida i dues arribades, a Eivissa en dues arribades ia Palma n cinc arribades.

Notícies més vistes Avui