Notícies Balears.

Notícies Balears.

Els alumnes de FP de Balears participants en els Spainskills aconsegueixen una medalla d'or i tres de bronze a Madrid.

Els alumnes de FP de Balears participants en els Spainskills aconsegueixen una medalla d'or i tres de bronze a Madrid.

Laura Capó de l'IES Mossèn Alcover ha aconseguit el primer lloc en l'àmbit sociosanitari

Erik Martin en cuina, Alex Montosa en administració de sistemes en xarxa i Julián Leonardo en servei i restauració han aconseguit la tercera posició

PALMA, 13 d'abril.

El alumnes de FP de les Illes Balears participants en els Spainskills, la final dels quals s'ha disputat aquest dissabte al recinte firal de Ifema, a Madrid, han aconseguit una medalla d'or i tres de bronze.

En una nota de premsa, la Conselleria d'Educació i Universitats ha informat que la final dels Spainskills celebrada aquest dissabte a Ifema, a Madrid, ha deixat una medalla d'or i tres de bronze per a les Illes Balears. Des de la Conselleria han felicitat els 18 estudiants de FP que han participat en aquests Spainskills i especialment als quatre guanyadors.

Laura Capó Rodríguez de l'IES Mossèn Alcover de Manacor ha aconseguit l'or en la modalitat d'atenció sociosanitària. A més, Erik Martin Fidelaires, estudiant del CIFP Juníper Serra de Palma ha obtingut la tercera posició en cuina, i Alex Montosa Petri, del CIFP Politècnic de Llevant (Manacor) també ha aixecat el bronze en la modalitat d'administració de sistemes en xarxa. Així mateix, Julián Leonardo Quiroga, del CIFP Juníper Serra també ha aconseguit la tercera posició en servei de restaurant i bar.

El objectius d'aquesta competició són els de promocionar i difondre la formació professional, impulsar els estudis de formació professional, estimular i motivar als alumnes, reconèixer i fer valer el treball i dedicació dels professors i potenciar les relacions entre el món empresarial i el món educatiu.

Els guanyadors dels Spainskills representaran Espanya en els Worldskills que es celebraran al setembre a Lió i en els Euroskills que es celebraran a la ciutat danesa d'Herning el 2025.

La directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa, Maria Isabel Salas, present en la final dels Spainskills, ha volgut posar de relleu el bon paper dels 18 estudiants illesos presents en l'edició d'enguany als Spainskills.

A més, Salas ha volgut destacar l'esforç dels estudiants, les seves famílies i també de la comunitat educativa així com del personal de la pròpia Conselleria que fan possible la participació dels estudiants de FP en aquesta competició.

Des de la Conselleria d'Educació i Universitats han reiterat finalment el seu compromís amb la Formació Professional i en donar-li un impuls cap als propers cursos escolars.