• dissabte 28 de gener del 2023

Els Bombers actuen en un edifici de Reis Catòlics per l'incendi d'un cotxe al garatge de l'immoble

img


PALMA, 29 Oct.

Els Bombers de Palma han actuat aquest dissabte en un edifici del carrer Reyes Católicos, on a les 10.00 hores, s'ha declarat un incendi en un cotxe aparcat a l'interior del garatge de l'immoble, provocant una gran fumera, que ha obligat al desallotjament dels veïns, que, afortunadament, no han patit danys personals.

Segons ha informat Bombers de Palma als mitjans, l'incendi s'ha declarat aquest dissabte, al voltant de les 10.00 hores, en un edifici situat al número 113 del carrer Reyes Católicos. El foc ha començat en un cotxe que estava aparcat al garatge de l'immoble per causes que encara no se saben.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat diverses dotacions de Bombers, que s'han encarregat de sufocar el foc i ventilar ledifici. També, agents la Policia Local de Palma.

Els veïns de l'immoble han estat desallotjats a causa de la columna de fum que ha causat el foc. Si bé, s'espera que, en finalitzar les tasques d'extinció i ventilació dels Bombers, aquests puguin tornar a casa seva.

Afortunadament, d'acord amb informació facilitada per part dels Bombers de Palma, no es han registrat danys personals com a conseqüència d'aquest incendi.

Notícies més vistes Avui